Basket Západ na vítězné vlně.

V dalších utkáních 1. basketbalové ligy jsme přivítali celky BBK Brna a BK J. Hradec. Obě utkání , která se hrála z důvodu kvalifikace na ME házené žen v Plzni v Domažlické sportovní hale, přinesla zajímavý a bojovný basketbal.


Družstvo BBK Brno jsme porazili až zlepšeným výkonem v poslední čtvrtině a stálo nás mnoho sil. 71:59 (18-18,29-30,49-49)

V neděli jsme přivítali celek BK J. Hradec a složení jeho týmu naznačovalo, že přijel prakticky ligový tým. Hráči Procházka, Simlilich, Šustek a Mikeš byli vizitkou výborného basketbalu a 3 čtvrtiny o tom jasně přesvědčovali přítomné diváky. Hrál se výborný basketbal a do 37 min. byl skóre jako na houpačce. Poté naši borci zařadili další vyšší rychlostní a obraný stupeň a odskočili soupeři na 7 bodů, což znamenalo rozhodující náskok. 87:80 ( 22-23,42-46,59-57 )

Vynikající výkon podal Jarda Kovanda, autor 31 bodů, šestky 8/7 a 12 doskoků.

Naše družstvo se tak opět vyhouplo na 2. místo 1.basketbalové ligy a jelikož jsme v polovině soutěže,lze hodnotit vstup do soutěže jako výborný. Nyní nás čekají první odvety s celky Zlína a Olomouce a obě utkání se budou hrát 15.a16. prosince ve sportovní hale TJ Lokomotiva. Pokud i tato dvě utkání budou pro nás úspěšná dostaneme se s 13 vítězstvími prakticky před brány play-off.