Utkání hvězd Samsung All-Star Game Mattoni NBL 2011 se uskuteční 2.4.2011 v ČEZ Aréně v Pardubicích. Podpořit naše hráče Vašimi hlasy můžete na webových stránkách www.utkanihvezd.cz


Právě basketbaloví příznivci svými hlasy rozhodnou o složení základních pětic pro březnové Utkání hvězd, které se bude hrát podle (staro)nového formátu.
„Po několika letech, kdy se v hlavním utkání střetávaly výběry českých a zahraničních hráčů, se All-Star Game vrací k modelu Východ versus Západ," podotkl P.R. manažer akce René Peška. O návratu ke kořenům rozhodli fanoušci, v anketě na www.utkanihvezd.cz podpořili tuto změnu dvoutřetinovou většinou.

Další informace o All-Star Game 2011

... fanoušci tradičně vyberou základní sestavy Východu i Západu. Zbývající hráče donominují nedlouho po ukončení hlasování vybraní trenéři.


... taktéž o trenérech obou výběrů rozhodnou fanoušci, a stejně tak i o účastnících dovednostních soutěží. Ankety, v nichž bude možné hlasovat, budou umístěny na www.utkanihvezd.cz 20. 12. 2010.


... atraktivní dovednostní soutěže ve smečování a v tříbodové střelbě se - po vzoru NBA - organizátoři rozhodli doplnit o třetí klání: skills challenge, neboli dovednostní soutěž. „Pevně věříme, že tato novinka se ujme i v našich vodách a ještě zvýší atraktivitu celého All-Star odpoledne," podotkl René Peška.


... jako „předskokani" se při All-Star Game opět představí nadějní basketbalisté do 23 let. Sestavy výběrů Východu i Západu vyberou nominovaní trenéři.

... vstupenky na ASG budou v předprodeji od 15. 1. 2011.