"A" tým je v plné přípravě na nadcházející sezonu. Nabírá se fyzická kondice, pilují obrané i útočné systémy a všichni netrpělivě očekávají začátek sezóny. I přes tento blázinec si na nás trenér Dominik Feštr udělal čas a okomentoval ambice a možnosti našeho týmu v premiérové sezoně v MATTONI NBL.
" Náš tým a celou Plzeň čeká historicky první sezona v nejvyšší basketbalové lize. Není divu, že celý klub vstupuje do soutěže plný očekávání. Plzeň poslední dva roky bojovala ve finále 1. ligy a nedivím se tomu, že když se v polovině června naskytla možnost hrát MNBL , své šance se chopila. Tým je složen z několika zkušených hráčů ( Frána , Kovanda, Soukup ), kteří si nejvyšší soutěž již
zahráli, ale většinu týmu tvoří mladíci, kteří nemají s MNBL žádné zkušenosti. Mé cíle, jako trenéra týmu, pro letošní sezonu jsou skloubit na palubovce zkušenost s dravým mládím a snažit se zapojit do hry co nejvíce mladých hráčů, pro které by nadcházející sezona měla být hlavně sbíráním zkušeností do budoucna. Jsem si vědom toho, že pro náš tým bude i vzhledem k vylosování začátek soutěže velmi těžký, ale doufám, že se hráči postupně na nejvyšší soutěž adaptují."