Starší minižáci v sobotu dopoledne zajížděli do Mariánských Lázní, kde sehráli poslední utkání před kvalifikací na MČR. Už před zápasy bylo jasné pořadí v soutěži, proto byl tým sloužen z mladších kluků a hráčů, kteří zatím tuto sezónu moc zápasů neodehráli.

 

 


BK Mariánské Lázně × BK Lokomotiva Plzeň 31:65

V prvním zápase jsme se setkali s domácím týmem. Do utkání jsme nevstoupili úplně ideálně, ale od druhé čtvrtiny se zlepšil hlavně tlak v obraně a z toho pramenily jednoduché body a díky tomu jsme si došli pro vítězství.

BK Lokomotiva Plzeň × BK Klatovy 31:55

Ve druhém utkání jsme střetli s jasným vítězem soutěže s Klatovy. První čtvrtina byla vyrovnaná, kluci se nebáli hrát jeden na jednoho a volili dobré zakončení. Bohužel v dalším průběhu zápasu jsme se nestíhal vracet do obrany a také začali tvořit zbytečné chyby, kterými jsme soupeřili darovali vedení a ten si ho pohlídal až dokonce zápasu.

Komentář J. Buňky:
„Kluci si zaslouží pochvalu za oba zápasy, hlavně v tom prvním výborně bránili. Ve druhým utkání nás velmi srážely zbytečné chyby a ztráty, ale do budoucna to jsou pro všechny kluky dobré zkušenosti.“