V neděli 12.11. odehráli mladší mimižáci nadregionální turnaj v Hradci Králové, kde se utkali s domácím týmem Královských Sokolů a s Tigers České Budějovice.


Královští Sokoli x BK Loko Plzeň ??:??

V prvním zápase turnaje změřili síly domácí Sokoli proti klukům z Plzně. Do zápasu vstoupili lépe kluci z Lokomotivy. Zvládali překonávat hráče jeden na jednoho a v obraně zbytečně nepropadávali. V tomto duchu se nesl celý zápas. Snad jedinou kaňkou na výkonu byla až někdy nadměrná snaha hrát sami do koše a nepřihrát volným spoluhráčům.

Tigers České Budějovice x BK Loko Plzeň ??:??

Už při rozcvičení bylo vidět, že se soupeřem z jižních Čech bude utkání náročnější, ale hráči z Plzně od první minuty určovali tempo hry a bylo jich plné hřiště. Především v obraně předváděli skvělý výkon, kdy soupeř se sotva dostal na svou útočnou polovinu. Dokázali zlepšit také distribuci míče oproti prvnímu utkání.

Komentář asistenta J. Buňky:

„Určitě chceme poděkovat soupeřům za dobrá utkání. Hlavně bych chtěl pochválit všechny kluky za jejich výkon a přístup, který předváděli po celou dobu obou zápasů. Rodiče kluků museli být určitě rádi, protože předvedli velmi dobrý výkon a mě osobně se líbil nejvíce výkon ve druhém utkání na obranné polovině. Určitě ale musíme pokračovat dál a připravit se na další utkání v naší soutěži.“