Dne 20. 9. 2023 jsme sehráli dva zápasy s družstvem DBaK. 
Do prvního zápasu jsme nastoupili soustředěně. V první čtvrtině jsme si vybudovali malý náskok, který se nám během zápasu dařilo postupně navyšovat. Hráči se v obraně snažili a v útoku neměli strach zakončit. 
 
V druhém zápase jsme nenavázali tam kde jsme skončili. Soupeřky na nás nastoupily a my jsme byli všude pozdě, což dodalo stejný ráz třem čtvrtinám zápasu. V obraně jsme často nestíhali svého hráče najít, natož ubránit. V útoku jsme si nevážili získaných míčů a často místo střel na koš míč pouze zahodili směr koš. Ve čtvrté čtvrtině jsme se zbavili většiny předešlých neduhů a zápas otočili v jednobodové vítězství. 
 
Soupeř nastoupil pouze s deseti hráčkami, proto bych chtěl ocenit jejich bojovnost a nasazení. V takto nízkém počtu jsou běhavé zápasy vyčerpávající.
 
Komentář trenéra Ondřej Štorch: Závěrem bych chtěl říct, že nám nechybí snaha a bojovnost. To co sráží náš růst a výkon je špatná soustředěnost vyplývající ze špatného chování na lavičce. Většina kluků hraje již druhou sezonu, proto bych od nich očekával lepší chování. Pokud sedí na lavičce musí zápas sledovat, potom nebudou překvapeni tím, že se v poločase vyměnily strany a nebudou útočit na vlastní koš.